Om Tareth

Om Tareth


Tareth er født og opvokset som Geoff Boltwood. Han har senere taget navnet Tareth. Da Tareth var 6 år havde han en nærdødsoplevelse, som ændrede hans liv. Han blev oversvømmet af et utroligt lys og han hørte en stemme, der fortalte ham, at han ville blive rask igen. Efter han var blevet rask skete der mærkværdige ting. I hans omgivelser begyndte genstande at bevæge sig, uforklarlige lyde begyndte at manifestere sig og radioer tændte og slukkede sig selv. Han talte med usynlige og fik af en indre stemme vejledning.  Allerede i den alder oplevede mange mennesker healing og en fred omkring ham.


 

Kilden (Source) har guidet ham siden hans nærdødsoplevelse. Hans arbejde/ undervisning er for alle uanset trosretning. Hans formål er at genskabe kontakten med den enkeltes Sjælsessens og visdom, som alle har i sig og hjælpe til med at fjerne de begrænsninger, som der måtte være.Når han giver healing manifesterer energien sig ofte som parfumeret olie som et bevis på tilstedeværelsen af Kilden (the Sacred or Divine). Dette i sig selv er ikke det endegyldige mål og sker kun når energien ønsker det. Andre gange manifesterer energien sig som lyde omkring ham eller igennem krystaller.TARETH  underviser og healer i mange forskellige lande verden over. Bl.a. er han en af de få healere som er blevet testet rent videnskabelig med succes. I 1987 var det muligt for ham at heale forgiftede frø med en succesrate på 70 %. Frøene blev testede under et dobbelt blindforsøg af Dr. Tony Scofield og Dr. Hodges ved Wye College, som er en del af London Universitet. 


 Manifesterede lyde


I sommeren 2007 holdt Tareth en retreat i Belgien, hvor det lykkedes ham at manifestere lyde i form af toner fra en sten i en stengruppe som dem vi kender fra Avebury eller Stonehenge.


Der har igen i sommeren 2008 været en retreat med samme emne i England, hvor der blev manifesteret lyde i stencirklen i Avebury.


I april måned 2009 var Tareth med en gruppe i Ægypten, hvor et mange tusind år gammelt energicenter blev åbnet. Ved denne lejlighed blev der manifestret lyde i den store pyramide på Giza platauet ved Cairo.


I marts måned 2014 åbnede Tareth sammen med en gruppe et energicenter i sydfrankrig. Ved denne lejlighed blev der igen manifesteret lyde.


Disse lyde er alle blevet optaget og indgår som en del af Tareths arbejde.